. ΣΑΒΒΑΤΟ 19 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2022.

ΚΥΡΙΑΚΗ 20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2022.

11ο σεμινάριο γεωβιολογίας, ολιστικής και ιεράς αρχιτεκτονικής.

και…

Διήμερο πεζοπορίας στον ΤΑΥΓΕΤΟ…

Οι διαδικτυακές, και όχι μόνον, ομάδες , ( εκ της αρχαίας ρίζας ΟΜ- εξ ού και ΟΜΟΝΟΙΑ, ΟΜΟΨΥΧΙΑ, αλλά και …ΟΜΟΒΡΟΝΤΙΑ !!!), Σ.ΟΛ.ΑΡ- ΟΜΑΔΑ ΓΕΩΒΙΟΛΟΓΙΑΣ, και ΟΜΑΔΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΠΕΖΟΠΟΡΙΑΣ, συνδιοργανώνουν, με υπεύθυνους και διδάσκοντες, τον ΚΩΣΤΑ ΣΤΕΦ.ΤΣΙΠΗΡΑ, μηχανικό βιοκλιματικής αρχιτεκτονικής- δρ. χωροταξίας, ιδρυτή του Σ.ΟΛ.ΑΡ., και ασχολούμενο με την γεωβιολογία, τα τελευταία 39 χρόνια, και τον ηλεκτρολόγο μηχανικό ΕΜΠ, και επίτιμο πρόεδρο της ΣΟΛΑΡ, ΛΑΖΑΡΟ ΣΟΦΙΑΝΙΔΗ, το 11ο, ΔΩΡΕΑΝ, διήμερο γεωβιολογικών μετρήσεων, σεμιναρίου, και μίας+1, εκπληκτικής πεζοπορίας, στον Ταύγετο, το Σαββατο- Κύριακο 19 και 20-11-2022.

Με το εξής πρόγραμμα:

19-11-2022 : πολύ πρωινή αναχώρηση από Αθήνα, από 6 σημεία, Σπάρτη, επίσκεψη της αρχαίας Πελλάνας, εκεί δηλαδή, που ήταν η αρχαία Σπάρτη, η πραγματική, και όπου και ο έντιμος καθηγητής αρχαιολογίας Σπυρόπουλος, ανακάλυψε τον σπουδαιότερο και μεγαλύτερο θολωτό τάφο στην Ελλάδα, για να μην του επιτρέψει, στην συνέχεια η ίδια σκοτεινή συντεχνία, που δεν θέλει να αποκαλυφτεί , και, η πυραμίδα των Θηβών, κλπ., να συνεχίσει το έργο του, και η ίδια λοιπόν ομάδα, ….να μπαζώσει με τόνους τσιμέντου, και όχι απλά χώματος τον …τάφο.

Γεωβιολογικές μετρήσεις, με την συμμετοχή 5 διπλ. Μηχανικών, σε 2ο βαθμό γεωβιολογίας, στον αρχαιολογικό χώρο.

Στην συνέχεια , επίσκεψη και μετρήσεις στον ναό του Αμυκλαίου Απόλλωνος , τον μεγαλύτερο ναό, της αρχαιότητας, πολύ μεγαλύτερου του ΠΑΡΘΕΝΩΝΟΣ, τον οποίο, και δεν κατέστρεψαν οι… έλληνες ορθόδοξοι, χριστιανοί, βρέ …βλάκες, αλλά ο γάλλος , καθολικός αββάς…Φουρμόντ,…

Αργά το μεσημέρι, άφιξη, σε έναν μοναδικό ορεινό ξενώνα, στον Ταύγετο, όπου και θα διανυκτερεύσουμε, στα 1,000μ υψόμετρο, μόνο, όσοι θα συμμετάσχουν στο σεμινάριο, και οι άλλοι, σε έναν άλλο ξενώνα .

Ωρα 17,00 μ.μ., σεμινάριο γεωβιολογίας, και ιεράς αρχιτεκτονικής, για τις γεωμαγνητικές και ηλεκτρομαγνητικές ακτινοβολίες της Γής, με χρήση ειδικών οργάνων, και ομιλητές, τον Κ.ΣΤ.ΤΣΙΠΗΡΑ, και τον ΛΑΖΑΡΟ ΣΟΦΙΑΝΙΔΗ.

Θα παρουσιαστούν , τα αποτελέσματα των μετρήσεων, σε δεκάδες σπίτια, καρκινοπαθών…

Ώρα 19,00 μ.μ, κλειστό σεμινάριο γεωβιολογίας, μόνο για τους εκπαιδευόμενους επιστήμονες, μέλη του Συλλόγου , με μετρήσεις του ανθρώπινου βιο- ηλεκτρικού πεδίου, μετρητή Ζάπερ, και πειράματα, μέτρησης κοσμικής ακτινοβολίας.

Ώρα 21,00 μ.μ, κοινό χορτοφαγικό συμπόσιο, με ντόπιο βιολογικό κρασί .

20-11-2022, πρωινό, παραδοσιακό, και 4 ώρες πεζοπορίας, σε μοναδικό φαράγγι του Ταυγέτου.

Αναχώρηση, το μεσημέρι, στις 12,30 μ.μ.

Επίσκεψη και προσκύνημα στην μονή Γόλας, εκπληκτικής αρχιτεκτονικής.

Επίσκεψη στο εξαιρετικής αρχιτεκτονικής , Μουσείο της Ελιάς στην Σπάρτη, και σε , ένα, πολύ ενδιαφέρον βιοκλιματικό σπίτι, με χρήση 100% οικολογικών οικοδομικών υλικών, και αποφυγή των καρκινογόνων ακτινοβολιών, σε αρχιτεκτονική του Κ.ΣΤ.ΤΣΙΠΗΡΑ.

Επιστροφή στην Αθήνα.

Δηλώσεις αρχικής συμμετοχής, μέχρι τις 30-9-2022, με μέιλ, τηλεφωνικά, η με ποστάρισμα, στις σελίδες.

Η συμμετοχή, και στην πεζοπορία, και στο σεμινάριο, θα είναι όπως πάντα δωρεάν.

Δεν βγάζουμε λεφτά , για αυτό που κάνουμε.

Βοηθάμε μόνο, την κοινωνία, εδώ, και 39 χρόνια,…

ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ, ΘΑ ΈΡΘΟΥΝ, ΜΟΝΟ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΌΤΗΤΑ ΑΤΟΜΑ, ΜΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ, όσοι και όσες ενδιαφέρονται στα σοβαρά, και άτομα, που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας..

Δεν είναι τσίρκο…

Η εκδρομή, θα γίνει μόνο με το λεωφορείο, του φίλου μας του Άρη .

Η διανυκτέρευση κοστίζει φτηνά.

Αποκλείονται προκαταβολικά, αυτοί, που θα θελήσουν, να έρθουν με …αυτοκίνητο.

ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ , ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ…

24-7-2022

– Σ.ΟΛ.ΑΡ Σύλλογος Ολιστικής Αρχιτεκτονικής

-ΟΜΑΔΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΠΕΖΟΠΟΡΙΑΣ .